De Warmste Week: Kapellen deed mee

De Warmste Week van Music For Life ging ook bij de gemeente Kapellen niet onopgemerkt voorbij.
   De afscheidsdrink in het voormalige café De Nachtegaal (beter bekend als het Vogelenkot) op 2 december ll. bracht 977,42 euro op. Dat bedrag gaat integraal naar het gekozen goede doel: het Vogelopvangcentrum Brasschaat-Kapellen. De cheque werd eerder overhandigd.
   19 medewerkers van de gemeente Kapellen namen deel aan De Warmathon in het Stadspark van Antwerpen. Met hun rondjes van 2,7 km steunen ze mee de meer dan 1.000 goede doelen van De Warmste Week van Studio Brussel.
   De Radio 1 Flauwemoppenpot was de voorbije week ook te vinden in het Administratief Centrum, de hoofdbibliotheek en gemeenteschool De Platanen. Er werden heel wat flauwe moppen getapt – goed voor 1 euro per mop – want er gaat vanuit Kapellen 106,23 euro naar goed doel Te Gek!? dat geestelijke gezondheid bespreekbaar maakt en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.
  In gemeentelijke lagere school De Platanen werden tijdens de schoolquiz op 21 december ll. ook snoepzakjes verkocht. Dat bracht 159 euro op. Ook dat bedrag wordt integraal overgemaakt aan De Warmste Week
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *