De Vluchtheuvel verslaat schepencollege van Stabroek

Met een droge 25 tegen 4 versloeg zaterdag 30 juni, het team van de Vluchtheuvel het schepencollege van Stabroek bij het partijtje netbal.

Dit sportief onderonsje was een onderdeel  van de vernieuwde Zomerfeesten van De Vluchtheuvel aan het Laageind te Stabroek.  De traditionele barbecue werd vervangen door een lekkere brunch maar de vaste waarden  zoals de tentoonstelling van  kunstwerkjes van de bewoners, het lootkraam, de lekkere frieten en smeuïge ijsjes werden behouden. Evenals het optreden van de Kon. Fanfare  Verbroedering Stabroek. Bij aanvang speelden zij “Amazing Grace” ter nagedachtenis van de heer Goeyers en de overleden residenten van Rotonde. Nieuw dit jaar was  het optreden van leden van Okra Stabroek die een demonstratie line-dance gaven, waarbij zij op het einde iedereen uit nodigden om een dansje mee te placeren. Verder was er nog randanimatie zoals kubspelen, boogschieten en een grote springkussen voor de kleintjes.

Netbalwedstrijd

Omstreeks 17 uur werd de netbalwedstrijd tussen de Vluchtheuvel en het schepencollege aangevat. Een felle strijd tussen de geoefende gasten van de Vluchtheuvel tegen de amateurs:  schepenen Kim Dorikens, Raf Engels, Liesbeth Verhaert, ocmw voorzitster Mart Wijnants, burgemeester Alida De Bie en secretaris Luc Joppen.  Met als resultaat dat de Vluchtheuvel het schepencollege “afdroogde” met 25 tegen 4. Nadien volgde nog een gemengde teamwedstrijd met als eindstand 14 tegen 25.

Ook dit jaar verliep het hele gebeuren onder een stralend weertje, met als gevolg zwoele temperaturen in de grote tent,  en waren de inrichters zeer tevreden over de vernieuwde  Zomerfeesten van de Vluchtheuvel.
DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder