De mooiste raskatten van de wereld samengebracht in Zandvliet

Zaterdag 11 en zondag  12 februari 2012 organiseert de vereniging, FELINE FANCIERS OF BENELUX  vzw, haar 26ste internationale kattententoonstelling met Amerikaanse ringkeuringen. Locatie van het gebeuren is de Sporthal ’ t Noorden Armenstraatje 2040 Antwerpen.
Deze tentoonstelling is niet zomaar een tentoonstelling van katten.  Op onze show ontmoet u de topkatten van de wereld; m.a.w. beestjes, die men op een gewone tentoonstelling raar of zelden zal tegenkomen.  Wij zijn terecht fier dat wij katteneigenaars mogen verwelkomen, uit zowat alle delen van Europa, Azië, de  VS.
Voor het keuren van deze mooie katten worden er maar liefst 3 keurmeesters overgevlogen uit de Verenigde Staten,  2 uit Oekraïne en 1 keurmeester uit ons eigen landje.   Deze mensen hebben een keiharde opleiding gekregen om met kennis van zaken de katten te keuren.  De keuringen vinden plaats in een keurring, waarbij de keurmeester alle katten manipuleert ten overstaan van het talrijke publiek en exposanten.  De voertaal is Engels om voor iedereen verstaanbaar te zijn. Deze mensen voeren een echte show op om de schoonheid van iedere kat tot zijn recht te laten komen.  
Het hoogtepunt in iedere ring zijn de  finales, waarbij iedere keurmeester zijn top 10 bekend maakt van de volwassen katten, van de kittens, en de kastraten.  Hier wordt een show opgevoerd zoals alleen Amerikanen dat kunnen, en dat tot groot jolijt van het publiek, dat zich iedere keer kostelijk amuseert.
Deze tentoonstelling is een echte aanrader voor al wie het fenomeen kat in al zijn glorie wil leren kennen. U zal kennismaken met een evenement, waar iedereen actief moet zijn, zowel de exposant, de kat, de keurmeesters, als het publiek.
Maak kennis met een organisatie van wereldformaat, waarvan de medewerkers enkel bestaan uit vrijwilligers  en hobbymensen.  Er is geen land ter wereld waar CFA niet vertegenwoordigd is.
Het bijwonen van deze CFA show, als exposant of als bezoeker, verzekert u van een aangename dag te midden van één van onze populairste huisdieren: de kat.
Als bezoeker kan u op zaterdag 11 en zondag  12 februari 2012 terecht in onze showhal Sporthal ‘ t Noorden, Armenstraatje 2040 Zandvliet.  De tentoonstelling is toegankelijk voor het grote publiek tussen 10u.00 en 17u.00 en de toegangsprijzen bedragen  € 6.00 voor volwassenen en € 4.00 voor kinderen tussen 6 en  12 jaar & 65 plussers. Kinderen jonger dan 6 mogen gratis binnen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *