“De managerie” uit Ekeren in tv programma mijn Restaurant

Het populaire tv programma “Mijn Restaurant” van televisiezender VTM heeft “De Managerie” uit Ekeren geselecteerd voor deelname. Het koppel Amber (23) en Elodie (22) uit Geel vormen sinds anderhalf jaar een koppel en zullen als jongste deelnemers in Ekeren strijden voor de felbegeerde titel.
Amber behaalde haar koksdiploma, maar de kneepjes van het vak leerde ze pas echt onder toezicht van Roger Souvereyns in het gerenommeerde restaurant van golfclub Bossenstein in Broechem. Amber weet goed wat ze wil in de keuken en staat er meer dan haar mannetje.
Elodie wilde ook een carrière in de horeca, maar omdat haar ouders het secundair onderwijs iets te vroeg vonden om voor zo’n specifieke studierichting te kiezen werd dat nog wat uitgesteld en kwam ze in de verpleegkunde terecht.
Het is voor hen een droom om vooral hun eigen baas te zijn en ook op professioneel gebied een team te vormen.
Het koppel krijgt  ‘De Mangerie’, ter beschikking, gelegen aan de Kapelsesteenweg en slechts enkele minuten verwijderd van de afrit Kleine Bareel op de E19.
Gedurende vele jaren was ‘De Mangerie’ een gereputeerde brasserie, bekend in de wijde omgeving. Het restaurant sloot een tweetal jaar geleden. Het is een vrij groot en mooi pand, met een vrolijke gevel in Louisiana-stijl. Binnen zijn er twee verdiepingen en voor de zaak is er ruimte voor een groot zonneterras.
Ondertussen hebben de deelnemende duo’s de sleutels van hun pand in handen en kan hun avontuur van start gaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *