De haven zomert: streetart workshop

Jezelf altijd al eens creatief willen uitleven met graffiti? Doe in het weekend van 7 en 8 augustus mee aan de grootste streetart workshop van Europa in onze haven!
Deze zomer organiseren Port of Antwerp, Wallin’, De Vlaamse Waterweg en Spray & Play de grootste streetart workshop van Europa in de haven van Antwerpen. 

 
500 deelnemers kunnen zich uitleven op de waterkeringsmuur aan de Scheldelaan  onder begeleiding van professionals om zo een kunstwerk te creëren van meer dan een kilometer lang!

Vanaf 10 jaar kan je deelnemen aan de workshop op zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 tussen 10u00 en 18u00 op de Scheldelaan, ter hoogte van de Total Raffinaderij. Schrijf je snel in https://streetartworkshop.tickoweb.be/schedule?date=2021-08-07

Deelname
De streetart worksop kost 5 euro. Reservatie is verplicht. Omwille van veiligheidsmaatregelen kan je geen workshop volgen als je niet ingeschreven bent. De workshop duurt 2 uur en gaat door in groepen van 25. De begeleiding is in het Nederlands.
Covid-maatregelen
Wees maximaal 15 minuten voor het begin van je workshop aanwezig. Eens de workshop begonnen is, kunnen er geen personen meer toelaten geworden. Kom dus zeker op tijd! Ontsmet je handen voor het begin. Tijdens de workshop draag je een mondmasker. Hou waar mogelijk voldoende afstand van andere personen tijdens de workshop. Breng zeker je e-ticket mee: digitaal of op papier
Port of Antwerp zal beelden van dit event maken die mogelijk gebruikt worden in toekomstige campagnes, je kan steeds vragen op het event niet gericht in beeld te komen.
Let op: voor de workshop moet je een stuk te voet afleggen naar jouw plek aan de muur. Ben je minder mobiel?

Laat het ons weten via events@portofantwerp.com met de vermelding van je naam en tijdslot. – https://www.portofantwerp.com/nl/events/de-haven-zomert-street-art-workshop

 
De workshop vindt plaats op de Scheldelaan. Hier vinden momenteel verbeteringen plaats in kader van de Oosterweelverbinding.   
Met de fiets vanuit Antwerpen rijd je best via de Kastelweg. Wie via de Royersluis komt (richting Lillo) rijdt ofwel langs de Oosterweelsesteenweg via het tijdelijke fietspad dat aansluit op de Kastelweg, ofwel langs de Scheldedijk tot tot de werfafsluiting. Vanaf daar volg je omleiding naar het tijdelijke fietspad dat aansluit op de Kastelweg. 
Met de auto volg je dezelfde omleiding via de Kastelweg.  
Kom je met de Waterbus? Dan is de dichts bijzijnde halte die van Lillo. Let wel, dit is nog 6,5 km van de workshoplocatie!

©Port of Antwerp

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder