Daguitstap historisch Antwerpen


Wegens een dubbele boeking is de daguitstap naar historisch Antwerpen verzet naar vrijdag 20 april. Heeft u al tickets gekocht? Deze blijven geldig voor de nieuwe datum. Past deze datum niet voor u? Neem dan contact op met het Vrijetijdscentrum De Schelde te Zandvliet voor een terugbetaling van uw tickets.
Dat Antwerpen een stad is die veel te bieden heeft, hoeft geen verdere uitleg. Ontdek tijdens deze uitstap een stuk geschiedenis van onze koekenstad met een bezoek aan het nog jonge Red Star Line museum. Een huis dat een kijk biedt op en onderdak gaf aan de Antwerpse trans-Atlantische emigratie begin 20ste eeuw.
Na de lunch neemt een stadsgids u mee op ontdekking door het oude centrum, met als thema “Antwerpen tijdens de Groote oorlog”. Een reis terug in de tijd waarin u meer te weten komt over historische gebouwen en vestingen en hun functie tijdens de eerste wereldoorlog.
Vertrek om 9.30 uur – Het einde van de dag wordt voorzien omstreeks 16.30 uur. Daarna brengt de bus u terug naar het Vrijetijdscentrum de Schelde te Zandvliet. Tickets voorverkoop: 35 euro
 

 

Inschrijven kan tot en met 18 april. In de prijs van uw ticket zijn de busreis, bezoeken en lunch inbegrepen.
Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/daguitstapantwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *