Dag van de Architectuur te Lillo

Masterplan-Lillo_Overzichtsbeeld-3
Het Vlaams Architectuurinstituut organiseert tweejaarlijks de Dag van de Architectuur. Daarbij worden nieuwe architectuurprojecten opengesteld voor een breed publiek.
Ook Masterplan Lillo doet mee.
Tijdens de Dag van de Architectuur kunt u deelnemen aan een rondleiding in Lillo met uitleg over dit masterplan van ontwerpbureau Cluster dat nationale en internationale prijzen heeft gekregen. In het Kruitmagazijn is een tentoonstelling met een maquette en informatie over het mmasterplan en is kaartmateriaal van de Schelde te bekijken. Wim Goossens – voorzitter van Fort Lillo vzw – geeft daarna een historische inleiding over het havendorp. Daarna zal David Verhoestraete van het ontwerpbureau Cluster tijdens de wandeling het masterplan uitleggen en ingaan op de kansen en bedreigingen voor Lillo.
Praktisch
De rondleidingen starten op zondag 13 oktober 2013 aan het Kruitmagazijn in Lillo.  Er is een rondleiding om 14u, 15u en om 16u.
Afspraakpunt voor de rondleidingen en tentoonstelling: Kazerneplein 10 – 2040 Lillo
Alle info en reservaties op www.dagvandearchitectuur.be.  Ook voor de rondleiding in Lillo schrijft u in via website www.dagvandearchitectuur.be.
Cluster Landschap en Stedenbouw hoopt jullie allemaal te verwelkomen op zondag 13 oktober!
 
Raadpleeg het volledige programma op de website www.dagvandearchitectuur.be en reserveer uw plaats.
Opengestelde gebouwen, geleide fiets- en wandeltochten, tentoonstellingen, filmvertoningen of lezingen? Allemaal haken ze in op het centrale thema Bloeiende Landschappen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *