Cycling Ambassadors West-Brabant genoten van fietstocht op de Brabantse Wal

web-fietstocht
Zaterdag 5 oktober traden de Cycling Ambassadors West-Brabant (de Wielerambassadeurs, nvdr) en het college van Woensdrecht in het wiel van de kampioenen op de Brabantse Wal. Onder begeleiding van wielerhelden Adrie van der Poel en René Pijnen ontdekten zij wielergemeente Woensdrecht en de Brabantse Wal. Dat wordt het prachtige decor voor het WK Veldrijden 2014. Burgemeester Adriaansen verwelkomde de deelnemers in de wielergemeente. Na de fietstocht werden de “ambassadeurs” trouwens ingelicht over deze wereld sportgebeurtenis.
Bossen en polders, landgoederen en water, hoog en laag wisselden de fietsers af op de Brabantse Wal. Onderweg kwamen zij langs markante plekken uit de wielerhistorie van Woensdrecht.
De Cycling Ambassadors West-Brabant maken jaarlijks onder andere vijf grote clubtoertochten, zoals deze van zaterdag. Het is dé club van wielrennende managers, bestuurders, ondernemers en adviseurs die werken in West-Brabant in het bedrijfsleven, onderwijs of overheid dan wel als adviseur of consultant. Zij bevorderen het samen fietsen, meedoen aan fietsevenementen, het verbinden van sport en economie in wielerminnend West-Brabant.
Meer informatie op www.cawb.nl.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *