Cultuurprijs 2019: verdienstelijke vereniging gezocht!

Stabroeks’ culturele leven wordt  jaarlijks door de Cultuurprijs extra in het zonnetje geplaatst. Dit initiatief van de culturele raad, met volledige ondersteuning van het gemeentebestuur, is op zijn terrein hetzelfde als de viering van de sportlaureaten. Zoals het reglement voorziet komt er voor het jaar 2019 weer een vereniging in aanmerking. 
Iedereen uit de gemeente kan, zowel persoonlijk als uit naam van een Stabroekse vereniging, een organisatie uit de gemeente voordragen om op basis van geleverde prestaties op het culturele vlak te worden bekroond. De leden van de algemene vergadering van de culturele raad zullen op basis van uw voordrachten beslissen of de prijs wordt toegekend en indien ja aan wie.
 
Kandidaturen richt je in een brief aan het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 99 2940 Stabroek, t.a.v. de cultuurdienst. Belangrijk is dat je op de brief duidelijk je eigen naam en adres vermeldt, dit om bij eventuele onduidelijkheden contact met je te kunnen opnemen. De identiteit van de voordrager wordt niet bekend gemaakt.  Bij de brief geef je een korte maar volledige uitleg waarom je betrokken organisatie voordraagt.  Deze gegevens moeten voor 15 november ‘19 worden bezorgd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *