Culinair explosief festival te Ekeren

 
Tijdens het weekend van 9, 10 en 11 juni wordt kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252 te Ekeren,  omsingeld door een uitgebreid gamma aan foodtrucks en culinair lekkers. Bus-Kruid is niet zomaar een zoveelste festival. Bij dit feest vormen kruiden in alle vormen, geuren en kleuren de rode draad. De standhouders bieden je niet enkel vis en vlees, maar ook kosher, halal en vegetarische lekkernijen. Bus-Kruid wil op deze manier mensen dichter bij elkaar brengen en de diversiteit van deze stad benadrukken. De organisatoren werken steeds met gerecycleerde en organische materialen, kleurrijke groene accenten en moestuintjes. Letterlijk kruidig dus. Vorig jaar trok Bus-Kruid naar Antwerpen voor de viering van 5 Jaar MAS (Museum aan de Stroom), dit jaar komt het festival eindelijk thuis in Ekeren.
Naast stijlvolle en kwalitatieve foodtrucks kan je ook genieten van een pikant cultureel programma. Op vrijdag openen we de fototentoonstelling Ik was erbij. Samen met fotograaf/regisseur Roën blikken we terug op het afgelopen cultuurseizoen. In samenwerking met 252 cc worden er zowel vrijdag als zaterdag verschillende livebands geprogrammeerd. Op de affiche staan kruidige groepen als El Juntacadáveres, Turntable Dubbers, Mannix, Société Anonyme, DJ Nonkel Guy en DJ Makasi. Op zondag sluiten we af met een kindervoorstelling van De verhalenKat.
pikante line-up
Vrijdag 9 juni: 18:00 – Mount Soon; 20:00 – El Juntaquadáveres; 21:30 – dj Turntable Dubbers
Zaterdag 10 juni: 16:00 – Mannix; 18:00 – Société Anonyme; 20:00 – dj Nonkel Guy; 21:30 – dj Makasi
Zondag 11 juni: 13:00 – Tante Julia; 14:00 – De Verhalenkat; 15:00 – Tante Julia; 16:00 – De Verhalenkat; 17:00 – Tante Julia
Een initiatief van Bus-Kruid met steun van district Ekeren en 252 cc.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *