Concertavonden Fanfare De Verbroedering ZandvlietDe Koninklijke Fanfare De Verbroedering heeft haar jaarlijkse concertavonden in een feestelijk kleedje gestoken.  Rudi Versweyveld is 20 jaar dirigent en er werd een gastsolist uitgenodigd.  De speciale compositie van Jef Cambré voor het feestjaar n.a.v. het 150 jarig bestaan van de fanfare  staat eveneens op het programma.
Je mag je verwachten aan een gevarieerde mix van een 14-tal muziekstukken: filmmuziek, klassiek, popdeuntjes, statige marsen, ingetogen hymnes én tango. De jongste muzikanten krijgen tijdens de pauze het podium even voor zich en tonen wat ze al waard zijn. Ingrid Cloots verzorgt de presentatie van deze muzikale avonden met de bindteksten van Hubert Sleymer.
Wij gingen alvast vrijdagavond 27 april luisteren naar de muzikanten van De Verbroedering, en het mag gezegd worden, het is de moeite.
Had je vrijdagavond geen tijd? Geen nood, je kan morgen zondag 29 april het concert nog eens bijwonen in het lokaal van De Verbroedering in het Armenstraatje te Zandvliet. Aanvang 19 uur, deuren open om 18 uur. Iedereen van harte welkom.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *