Concert Hit Parade

Op zondag 7 mei wordt er geswingd in zaal Flora, Sint Jansstraat 84 van  Wildert op liederen gezongen door gemengd koor Zing Met Ons van Wildert onder leiding van Renaat Deckers.
Tijdens dit concert passeren liederen uit de jaren 50 en 60 van vorige eeuw. Reis met het koor terug de tijd in van toen.
Alles kan
Het koor heeft in het verleden al bewezen dat zij allerlei genres van muziek kunnen zingen, van Mozart tot Vivaldi, van gospel tot kerkliederen. Tijdens dit concert zal er “gerock- end rolled” worden met liederen van onder andere Benny Goodman, Elvis Presley en the Beatles. Met andere woorden, liederen met een beat om de dansvloer te kunnen vullen.
Komen luisteren
Het concert wordt twee maal gegeven op zondag 7 mei. In de voormiddag om 11uur en in de namiddag om 15 uur. Kaarten zijn enkel te verkrijgen in voorverkoop aan €10 bij de leden of te bestellen bij Adri Cassauwer.  Kinderen jonger dan 16 jaar zijn gratis. Toch hebben zij wel een inkomkaart nodig. Op deze manier hebben we een zicht op hoeveel stoelen er minimum moeten klaargezet worden.
Via mail kan er ook een aanvraag van reservatie gedaan worden. (03/667 51 57 of zingmetons@gmail.com. ) U vermeld uw familienaam, adres en telefoonnummer, welke concert uw went bij te wonen(11u of 15u), van het aantal betalende kaarten en vermelding van het aantal gratis kaarten. (kdn < 16j) De overschrijving van het juiste bedrag is gebeurd voor 1 mei op rekeningnummer: BE52 7331-5507-1809, Zing Met Ons. Uw reservatie is pas definitief na een bevestigingsmail. De gereserveerde kaarten zullen klaarliggen tijdens een repetitie, aan de kassa of kunnen afgehaald worden na afspraak.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder