Club Kalmthout Zomert verheugt liefhebbers met divers aanbod

KALMTHOUT – Het cultureel zomerprogramma van Club Kalmthout zit in 2024 boordevol boeiende optredens en evenementen die de zomer in Kalmthout bruisend zullen maken. “Het programma biedt voor ieder wat wils”, zegt Joris Dekkers, van Club Kalmthout.

“Op vrijdag 14 juni staat de getalenteerde hiphop-sensatie Brihang in Club K. Afgelopen jaar verkocht hij elke grote zaal van AB tot Roma hopeloos uit”, vertelt Joris. “Deze zomer tourt hij langs de grootste festivals. Maar vooraleer hij de mainstage van Rock Werchter betreedt, komt hij eerst langs in onze Club K met een exclusieve try-out.”

“Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, voegt Club Kalmthout een flinke scheut party-vibes toe aan het EK-dorp in Kalmthout”, gaat Joris Dekkers verder. “Met ‘Club Kalmthout goes Germany’ ontvangen we onder andere Omdat het kan & Average Rob, Flo Windey ft. Skyve en Discobar Galaxie op het martkplein. Zij verwennen het publiek met een energieke en gevarieerde dj-perfomance.”

Klassiek, poppy en jazzy
Liefhebbers van Klassieke muziek moeten donderdag 4 juli in het Kerktheater zijn voor een avond vol wondermooie klanken, verzorgd door het getalenteerde Duo Cosmia. De inkom is gratis maar reserveren is verplicht.

“Op woensdag 14 augustus is er het gratis festival ‘Feest op het Marktplein’”, weet Stefan Beyers, van Club Kalmthout. “De avond voor moederdag komen niemand minder dan Sam Gooris en Belle Perez ons publiek laten dansen en zingen. Jappe en Casserol Fermer uit Kalmthout vullen het programma aan.”

Vorig jaar herrees het jazzfestival Jazz op de Hei uit zijn as. Ook dit jaar sluit dat betoverend festival op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus de zomer af op domein Diesterweg. Het evenement bij uitstek voor liefhebbers van jazz.

“Ons zomerprogramma belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle cultuurliefhebbers en feestgangers in Kalmthout”, besluit Stefan. ”Mis het niet en sluit je aan bij Club Kalmthout voor een zomer vol muziek, plezier en fantastische herinneringen!”

Voor meer informatie en tickets, bezoek www.clubkalmthout.be of volg ons op sociale media.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *