Circus gebroeders Pauwels laat Halloweenvakantie in de piste beleven

Het circus uit uw jeugd is terug … Circus zoals het vroeger was …
Circus Fratelli Pauwels, de familiale onderneming brengt het publiek terug naar het circus van hun kindheid, een mens – tot – mens spektakel waarbij de artistieke prestaties van de gebroeders Pauwels en hun familie van dichtbij mee te beleven zijn.  
Geen grote tentinfrastructuren, geen grote gevaarlijke dieren, geen grote amerikaanse trucks, maar wel kindvriendelijk onthaal, onvergetelijke commedia del’arte atmosfeer, aanvaardbare toegangsprijzen en een sprookjesachtige onderdompeling in de wondere circuswereld.
Hun vaders en grootvaders maakten het publiek aan het lachen in de grootste circussen van Europa, nu brengt deze generatie een circusvoorstelling waarbij alle disciplines, van acrobatie over jonglage tot clownerie, aan bod komen, uitgevoerd door de volledige familiale groep, net zoals het vroeger gebeurde.
Onder het aanvurende enthousiasme van de broers Charles en Markies nemen Ilayla, Judith, Charles jr, Nico en witte clown Armando je mee op een meer dan anderhalf uur durende meeslepend reis door de bonte wereld van het circus in de piste.
Wie als volwassene zijn kinderen wil laten kennismaken met een onvervalst staaltje volkscultuur mag kortelings de afspraak niet missen in de tent op de Vesten van de gebroeders Pauwels, en de ganse familie laten onderdompelen in deze wondere wereld van het Comedycircus.

Dit circusevenement gaat door te Kalmthout op het Marktplein
De voorstellingen zijn : Dinsdag     6 november om 17.30 uur
Woensdag 7 november om 14.30 uur & 17.00 uur

Ticket-info : 0485 75 92 87 – Je vindt dit circus ook op facebook:  www.facebook.com/CircusGebroedersPauwels

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *