Cinema in Moorlandzaal te Stabroek

Op zaterdag 25 april tovert de cultuurraad de Moorlandzaal in Stabroek om tot een echt cinemazaal.  Op het programma staan 2 voorstellingen.
Voor de kinderen is er  de filmvoorstelling “De Lego-film”
“De LEGO Film” volgt het verhaal van Emmet, een doodgewoon en braaf LEGO-figuurtje dat per vergissing wordt aanzien als de meest uitzonderlijke persoon ter wereld en de sleutel tot het redden van de wereld. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch onvoorbereid op wat hem te wachten staat!
Deuren open om 14.00 uur, aanvang 14.30. Inkom:  4 € drankje inbegrepen, zitkussen meebrengen mag. Jonger dan 7 jaar enkel met betalende begeleiding; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard.
‘s Avonds is er de filmvoorstelling ‘Hasta La Vista’
Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Wijn proeven ze met plezier, maar het genot van dat tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. Niets zal hen tegenhouden. Zelfs niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.
Het klinkt als het verhaal van een uiterst melige film, of van een wansmakelijke komedie vol onderbroekenlol. Maar Hasta la vista maakt er iets helemaal anders van: een straffe en grappige Vlaamse film die oprecht ontroert. Een film die veel vooroordelen omtrent mensen met een handicap onderuit haalt.
Deuren open om 20.00 uur, aanvang 20.30. Inkom:  5 €; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard
Info en reservatie:  cultuurdienst, 03 210 11 75,  reservaties@stabroek.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *