CD&V Ekeren stelt de ganse ploeg voor

 

CD&V Ekeren gaat voor een combinatie van jong geweld en ervaring, nieuwkomers en gevestigde waarden. Alle generaties zijn vertegenwoordigt en 30% van de lijst wordt ingevuld door jongeren. Ook elke wijk wordt vertegenwoordigd.
Met haar 21 lentes is Charlotte Heynen de jongste, lerares haartooi van opleiding. Onze ouderdomsdeken is Agnes Dewitte-Van Deun, een bezige bij uit Mariaburg die ook lang op Rozemaai heeft gewoond.
CD&V gaat voor een verkeersveilig maar toch parkeervriendelijk Ekeren waar de fiets een belangrijke plaats inneemt. Voor de jeugd wil CD&V een multifunctionele zaal waar zowel fuiven kunnen plaatsvinden alsook verenigingen zich thuis voelen. Verder ijvert CD&V voor een stap-op-stap-af-bus zodat senioren makkelijk op de markt  en supermarkt geraken. Ook een mantelzorgpremie wensen we in te voeren. Alle vrijwilligers, jong en oud, verdienen een maximale ondersteuning!
Een afspraak maken voor het districtshuis, hoeft voor CD&V niet meer, net zo min als voor het politiekantoor. Op deze manier maken we de dienstverlening voor iedereen toegankelijker.
Deze en andere voorstellen staan in ons verkiezingsprogramma.
Vijf kandidaten staan ook op de stadslijst nl. Galina Matushina (plaats8),Stéphanie Broosus (plaats 12), Bert Vandenbossche (plaats 44), Tamara Heynen (plaats 45) en Redi Cankja (plaats 46).
Lijst districtsraad
1) Heynen Tamara
2) Van den Bergh Jeroen
3) Broosus Stéphanie
4) Wens Freddy
5) Franken Sofie
6) Rooze Ina
7) Huygen Louisa
8) Van Bouwel Ludo
9) De Witte – Van Deun Agnes
10) Cankja Redi
11) Cooremans Jarkko
12) Broeckx Raymond
13) Heirman Liliana
14) Henquet René
15) Huysmans Britney
16) Vaasen Raf
17) Ressen Erwin
18) Heynen Charlotte
19) Hoyas Bernard
20) Matushina Galina
21) Van den Bossche Bert
Foto: de kandidaten uitgezonderd Britney Huysmans die net moeder is geworden van een flinke zoon, Jasper. Ludo Van Bouwel was verhinderd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder