Carnaval bij Putse Knipoog

home


Onder een koud maar stralend winter/lente zonnetje en de sympathieke begeleiding van de politie pz noord werd de jaarlijkse carnavalstoet van de Putse knipoog rond iets voor 9 in gang gezet.
De kleuters liepen voorop, een bonte bende van kaatjes, dokters, dino’s en spidermannen kwam voorbij.  Alle kleuterjuffen waren verkleed als clowns. Met ballen jonglerend door de straten, kinderen wuivend naar de talrijk opgekomen mama’s en papa’s en grootouders langsheen het parcours.
De kleuters liepen een kleine toer rond de school terwijl de lagere school er nog een flinke ronde doorheen de wijk op nahield. Dit jaar werd een ander parcours bewandeld.  Tussen de lagere school reed meneer directeur met op zijn dak boxen waaruit de ene carnavalskraker na de andere schalde. Handig inspelend op de actualiteit werd er zelfs een Panda gesignaleerd in het bonte gezelschap. Al konden we niet zien of hij een rood strikje had. Aan het einde van de stoet liepen ‘banaan’ Meester Chris en ‘pastoor’ meester Bruno terwijl laatstgenoemde zijn zege gaf aan de mensen in de straat kabbelde de stoet weer langzaam richting de school.
Daar aangekomen hadden een aantal opgetrommelde ouders en grootouders een heleboel pannenkoeken gebakken, zo konden alle kleuters en kinderen van de Putse knipoog smullen en nagenieten van een hele fijne leuke carnavaldag.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder