Cantemus! Laten we zingen!

De Ekerse C-koren en parochie Sint Lambertus organiseren het kapelconcert op 7 mei 2017 om het onderhoud van de mooie kapel te verzekeren. De kapel, gelegen hoek Groot Hagelkruis en Kleine Steenstraat geeft onderdak aan de wekelijkse misvieringen én aan de repetities van de verschillende koren. Jong tot oud komt er het beste van zich zelf geven. En dit willen ze laten horen! De Lambertijnen, olv Ilse Van Gestel, Con Amore, olv Veerle Claessens, Cantanto, olv Luc Anthonis, en Cantabo olv Werner Truyens  zullen het programma verzorgen.
Van intens Latijnse gezangen uit de ritus, via Nederlandstalig modern en actuele composities, naar Japanse gedichten,  een Tsjechisch lentelied  en een Zuid-Afrikaanse slaapliedje…ze brengen het allemaal.  Koren wisselen elkaar af, en zijn tegelijk een aanvulling voor elkaar voor dit prachtige programma. Zij worden hierin begeleid door Simon De Paepe, Miet Hegge, Els De Cauwer, en Govaart Haché. 
Programma, uitvoerders, begeleiders én dirigenten bezorgen u een onvergetelijke namiddag luistergenot.
Voor info en kaarten : http://C-KOREN.BE of 0493/07.93.09.
kaarten in VVK : €12,00 – kassa €15,00 – -8jaar €8,00 – -5 jaar gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder