Buitenspeeldag #Inuwkot-editie op woensdag 22 april

KALMTHOUT – De Buitenspeeldag laten we dit jaar niet zomaar voorbijgaan. Ook dit jaar organiseren we een heuse activiteit om de kinderen en jongeren aan het spelen te krijgen. Wel zal het dit jaar vanuit jullie kot zijn. Maak je klaar voor de Buitenspeeldag #Inuwkot – editie. Samen met enkele animatoren van het speelplein voorziet de jeugddienst een live spel.

Op woensdag 22 april vind je vanaf 14 uur een hele lijst met opdrachten op de website van Kalmthout. Werk zoveel mogelijk van deze opdrachten af binnen de twee uur. Het bewijs voor een uitgevoerde opdracht (foto, filmpje, …) stuur je door via Whatsapp (0478 59 28 70), Messenger (Jeugddienst Kalmthout) of buitenspelen@speelpleinenkalmthout.be. Om 16 uur houden we een korte pauze. Tijdens deze pauze zal de jury de winnaars bepalen. Om 16.30 uur volgt dan de bekendmaking van de winnaars.

Klinkt dit als muziek in de oren en heb je zin om met je gezin of alleen deel te nemen aan onze Buitenspeeldag #Inuwkot – editie? Stuur dan ‘IK DOE MEE + je naam + je adres’ door via Whatsapp, Messenger of via bovenstaand e-mailadres.

Heel veel succes!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *