Buitenspeeldag in districten Ekeren – Berendrecht

Op woensdag 20 april vindt de vijftiende Buitenspeeldag plaats: een dag voor alle kinderen om buiten te gaan ravotten. Tijdens deze themadag zenden de kinderkanalen op televisie niets uit, en aan de scholen wordt gevraagd om geen huiswerk te geven. In de districten Berendrecht/Zandvliet/Lillo en Ekeren valt heel wat te beleven.

Berendrecht – Zandvliet – Lillo
In Berendrecht bouwt het district een speelparadijs op het speelterrein aan de Heiblokken.   Het kleuterdorp heeft verschillende grote springkastelen, een speelpiste van 15 meter en een disco-kasteel. Voor de grotere kinderen zijn er workshops, een lasershoot-arena, een avonturenbaan van 20 meter en supertrampolines. De ‘Via Ferrata’ is een echt spektakel. Beklim de toren en kies tussen de deathride of de vrije val. Voor de (groot)ouders en oudere broers en zussen is er een gezellig terras.

Ekeren
In Ekeren vindt de buitenspeeldag plaats in het Veltwijckpark. Er zijn tal van activiteiten voorzien zoals knutselen, springkastelen, een hoogteparcours, reuzenspelen, een voorleeshoekje, spelletjes en nog veel meer.  

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *