Broederschap van de gezodenworst

foto genomen bij de bijeenkomst in 2019


EKEREN – Na de prachtige viering van het 10 jarig bestaan vorig jaar, heeft de Broederschap van de Gezoden worst beslist om hun jaarlijkse bijeenkomst dit jaar af te lasten dit door de corona maatregelen.
Het is spijtig maar geen getreur het kan niet anders of het bestuur heeft een oplossing gevonden.


Om de traditie in stand te houden heeft Slagerij De Laet besloten om in samenwerking met het bestuur de Gezoden worst éénmalig zelf te maken. Hij heeft het geheime recept van de gezoden worst bekomen zodat hij die traditioneel kan prepareren. Hier willen we Lode Hendrickx zeker voor bedanken, om mee te werken aan dit initiatief om de lekkere gezoden worst te maken, wel onder één voorwaarden dat het geheim van het recept niet prijs geeft. Voor de broeders is er een kleine attentie beschikbaar en dit is medegedeeld per brief, hiervoor ook dank aan Lode.
We kijken er zeker naar uit naar de volgende editie in 2021 en hopen zeker terug de medewerking te krijgen van Slagerij De Laet.
Hou het safe en veilig zodat we weer naar het normale kunnen gaan.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder