Brasschaat kleurt blauw….

Nee, niet politiek. De Hollandse warenhuisketen Albert Heyn en de familie Van Ende uit Brasschaat toverden Brasschaat om in een fris blauw kleurtje. Aan elke brievenbus, portaal, deurklink, omheining, hing  vanmorgen vroeg een blauw zak met reclamefolder, waardebon en  uitnodiging om vanaf morgen woensdag 16 maart 17u te komen winkelen aan de Hoogboomsteenweg.
Nathalie en Marco Van Ende, de zaakvoerders hebben niks aan het toeval overgelaten: Brasschaat kleurt blauw. Meteen werd ook een bonuskaart in de blauwe winkeltas gestoken. Daarmee kan korting verkregen worden op honderden bonusaanbiedingen. Albert Heijn Brasschaat zal voortaan geopend zijn, de klok rond, dinsdag tot en met zaterdag van 8 u tot 20u. Op zondag van 8u30 tot 12.u30. Maandag vanaf 12u30. Momenteel heerst er in de omgeving nog een drukte van belang. Dat zet zich uiteraard verder, morgen in de late noen.
Hun slogan liegt niet en is geweldig gekozen:  “Bij deze Albert… bent U koning…!       Hallo, Laken?                       erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *