Bijna 300 aanwezigen op nieuwjaarsreceptie district

 

Op de nieuwjaarsreceptie van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo, op zondag 15 januari,  zijn naar schatting bijna driehonderd bewoners aanwezig geweest. Zij werden verwelkomd door het districtsbestuur onder aanvoering van burgemeester Carl Geeraerts geflankeerd door de schepenen Rudi Sempels, Marcel Bartholomeeussen en Nathalie Aertssen. Het gebeuren vond plaats in het Vrijetijdscentrum De Schelde te Zandvliet.
Buiten was een tentje opgesteld waar warme soep verschaft werd en glühwein. De meeste mensen bleven echter binnen in het Vrijetijdscentrum waar een ballonvlechter aan het werk was. De man werd spoedig overrompeld. Een orkestje zorgde voor een schitterende sfeer. De aanwezigen konden voldoende bonnetjes krijgen voor vonkelwijn, cava, bier, wijn en andere (fris)drankjes. Het werd een geslaagde receptie die een paar uren duurde maar die te vlug voorbij was. Het district en het personeel werden door zij die er waren gelauwerd.    
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder