Beurs elektrische fietsen trekt veel belangstellenden

 
elektrische fietsen
[Not a valid template]
Zondag 22 mei  organiseerde  CD&V Kapellen in samenwerking met PASAR, ACV en verscheidene fietsenhandelaars een gratis beurs over elektrische fietsen in de Eskapade te Kapellen. Ondanks het slechte weer daagden toch heel wat geïnteresseerden op voor de beurs die zondag duurde van 10 uur tot 17 uur. Ook Vlaams Parlementslid Dirk de Kort was onder de aanwezigen. De mensen konden gericht hun vragen stellen over de elektrische fietsen aan de vakmensen ter plaatse. Er werd ook de mogelijkheid geboden om een proefrit te maken op een parcours, dat was opgesteld op de parking van de Eskapade. De aanwezigen konden in de zaal van Eskapade een drankje en versnapering krijgen tegen democratische prijzen. Om 14 uur werd een presentatie gegeven door een specialist inzake elektrisch fietsen.
CD&V Kapellen, PASAR, ACV en de verscheidene fietsenhandelaars kijken terug op een geslaagd evenement. Er waren veel geïnteresseerden om de werking van een elektrische fiets te leren kennen en ook verschillende elektrische fietsen werden verkocht.  Mogelijks organiseren ze volgend jaar terug een beurs omtrent dit thema, want de elektrische fiets wint ieder jaar aan populariteit. Met dit project proberen ze meer aandacht te bewerkstelligen voor groene mobiliteit.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder