Betonstorting hervat op 19 augustus

KAPELLEN – Door de hittegolf werd het voorziene moment (11 augustus) om beton te storten op site Bruggeske een week uitgesteld. Aannemer Bruggen in Kapellen maakte eerder al de planning bekend voor het storten van beton voor het nieuwe Administratief Centrum en dienstencentrum aan de Hoevensebaan. 

Het voorziene moment om beton te storten op 11 augustus wordt verplaats naar 19 augustus. waardoor ook de verdere planning met een week opschuift. Concreet wordt er dus nog beton gestort op: 19, 26 en augustus en 2 september

De betonpomp wordt telkens rond 2.00 uur ’s morgens opgesteld in de bouwput en het storten van het beton zelf start vanaf 3.00 uur. Dit vroege uur is noodzakelijk zodat het gelijk maken van het beton tijdig – voor 22.00 uur – voltooid is.

Het beton wordt aangeleverd via de Hoevensebaan (komende van Hoevenen) en de Kerkstraat. De betonmixers wachten in het paadje tussen parking Watertoren en de bouwwerf.

Wie nog vragen heeft, vindt hier meer info of kan mailen naar KAP3LLEN@kapellen.be. De stand van zaken van de werken kan je op de voet volgen via de livestream

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *