Berlijn-Antwerpen/Zandvliet door 31 mensen van BASF

Bij de "loop" in 2014 werd het een waar feest in de tuin van BASF te Zandvliet
Bij de “loop” in 2014 werd het een waar feest in de tuin van BASF te Zandvliet

BASF run medaille dscn0004 BASF run -DSCN9991
Nu vrijdag om 10 uur vertrekken bij het hoofdkwartier van BASF in Berlijn 31 medewerkers van BASF Antwerpen voor een ‘loop’ naar Antwerpen-Zandvliet. Zij zullen hier aankomen op het voetbalterrein van Zandvliet Sport aan het Armenstraatje. Iedereen kan hen daar begroeten, samen met BASF-baas Wouter De Geest.
De ‘run’ over 850 km gebeurt om tijdens de vierdaagse geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. ‘Er wordt gerekend om 4 tot 5000 euro’ legt organisator Peter De Winter van BASF Antwerpen uit. Hij en zijn maats spiegelen zich aan de prestatie van de loopclub (een afdeling van de personeelsclub) in 2014. In het raam van de viering van 50 jaar BASF Antwerpen, werd toen een loop gehouden van het moederbedrijf in Ludwigshafen naar BASF Antwerpen over een afstand van 524 km.
“Dit jaar gaan we een stapje verder’, zegt Peter. ‘We lopen onafgebroken 4 dagen en 3 nachten door van Berlijn naar Antwerpen/Zandvliet. Deze tocht zal meer dan 850 km bedragen. We doen deze uitdaging voor stichting ‘Kom op tegen kanker.”
Onderweg worden de lopers begeleid door collega’s, familieleden en vrienden. Die rijden mee in wagens en in mobilhomes waarin kan worden overnacht. Want dit is een soort van aflossingskoers waarbij de ene ploeg loopt en de andere rust.
Iedereen is van harte welkom op maandag 30 mei om 18 uur in Zandvliet waar de lopers zullen ontvangen worden.(sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder