Berendrecht en Zandvliet beleefden vuurwerk

 Tijdens de overgang van oud naar nieuw werd in Zandvliet en Berendrecht op tal van plaatsen vuurwerk ontstoken. Het werd voor velen een feeëriek schouwspel dat gespreid was over een brede waaier en dat wisselde van uitzicht. Tegelijkertijd klonken de hoorns en fluiten van schepen in het Delwaidedok.
 Bij ons weten is er nergens sprake geweest van ongevallen of reclamaties.  Dat was niet overal het geval op het grondgebied van de stad Antwerpen.

Bekeuringen in stad en omgeving

 Volgens de persberichten van de politie die zondag werden uitgestuurd werd een aantal processen-verbaal opgesteld lastens personen die, ondanks het verbod dat in Antwerpen van kracht is, betrapt werden op het gebruik van vuurwerk of het bezit er van.

In totaal werd lastens 45 personen proces-verbaal opgesteld. Er werden vuurpijlen, voetzoekers en ander ontploffend vuurwerk in beslag genomen. De meeste pv’s werden uitgeschreven in de afdeling West in de omgeving van het Steenplein en de Scheldekaaien. Maar ook in Deurne, Merksem, Hoboken en Dageraadplaats en omgeving werden meerdere personen betrapt. Op Linkeroever kreeg een man proces-verbaal omdat hij een wensballon wilde oplaten. De ballon werd ook in beslag genomen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *