Benefietconcert Moretus


Basisschool Sint Lambertus en Basisschool Onze-Lieve-Vrouw van Lourdesinstituut in Ekeren organiseren op zondag 28 januari 2018 een Benefietconcert
DOEL Dit Benefietconcert komt ten baten van het sociaal fonds dat gebruikt wordt om alle leerlingen mee te kunnen betrekken bij het aangeboden onderwijs. Niemand mag uit de boot vallen.Dit thema zal dan ook uitgebreid aan bod komen tijdens de lessen voor en na het Benefietconcert van 28 januari
De tentoonstelling Armoede door kinderogen, zal uitgestald worden in de foyer van Moretus Middenschool/ ETZ. Deze creatieve blik spreekt zeker tot de verbeelding van de kinderen, en zal ook een gevoelige snaar raken bij de ouders.
Steun
Diverse acteurs, zoals Tutu Puoane, Wouter Deprez, en Raf Walschaerts, die reeds te gast waren bij Ekerse Theaterzaal eerder dit seizoen, waren blij verrast en verleenden graag hun medewerking aan de promotie van de benefietconcerten. Voor wie er helaas niet bij kan zijn maar toch graag een steentje bijdrage? Wil je ons sociaal fonds mee spijzen om alle leerlingen dezelfde kansen te geven? Graag! Je kan jouw bijdrage leveren, in schijven van 5 euro. Per €10,00 dat we op deze wijze ophalen, geven we tickets weg aan mensen die het wat moeilijker hebben om tickets te betalen en die dit ten zeerste waarderen.

Programma
Aline Goffin te 11.00 u., aan €10,00
Fien Desmet te 15.00 u., aan €10,00
 
Raymond Van Het Groenewoud te 20.00 u. aan €27,00
Raymond hoeft geen inleiding, het volstaat te vermelden dat hij regelmatig te gast is in de Ekerse Theater zaal. Dat volstaat toch !
Dagticket voor de drie concerten aan €40,00
Tickets aan de balie van de scholen of via www.ekersetheaterzaal.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *