Beleef!cheque zit in een nieuw digitaal jasje


KAPELLEN – De nieuwe Kapelse Beleef!cheque is klaar. De cheque is nog gemakkelijker om te geven en verrassend om te krijgen. Je kan de cheque nu ook digitaal aankopen en je hoeft niet langer het bedrag in een keer uit te geven. Deze cadeaubon kan vanaf 1 december 2021 gebruikt worden. De vroegere cadeau cheques blijven nog geldig tot juni 2022.


De nieuwe Beleef!cheque is een samenwerking tussen Beleef!Kapellen, Promenade en de gemeente Kapellen en kan gebruikt worden bij de meeste Kapelse handelaars. De nieuwe digitale cadeaucheque kan online gekocht worden en na inschrijving krijg je hem meteen in je mailbox. Je kan de bijhorende OQ-code scannen en op je GSM zetten. De cheque kan ook gepersonaliseerd worden met een eigen tekst of afbeelding. Aanvragers kunnen zelf een bedrag kiezen tussen 10 en 250 euro. Belangrijk is dat het bedrag van de cheque niet in één keer moet uitgegeven worden. Dankzij een unieke QR-code op iedere cadeau cheque kunnen ontvangers altijd zelf zien wat het eventuele saldo is dat nog op hun cheque staat.

Meer gebruiksvriendelijker
De nieuwe cadeau cheque kan zowel digitaal gebruikt worden op je smartphone of fysiek aangekocht worden bij sommige handelaars. “Belangrijk is dat de cadeaucheque nu opengetrokken is naar alle Kapelse handelaars en dit zonder kosten voor hen” zegt schepen An Stokmans (Open Vld). “Bovendien was het nodig dat we de cheque gebruiksvriendelijker hebben gemaakt voor alle klanten. Bedoeling is dat wat inwoners jaarlijks aan cadeaus besteden nu zoveel mogelijk bij onze Kapelse handelaars terecht komt. Door de unieke QR-code, op elke cheque, is het een veilig systeem en wanneer een gebruiker bijvoorbeeld slechts een broodje van 2,5 euro koopt blijft het resterend bedrag op de cheque staan. Je hoeft het bedrag dus zeker niet in één maal uit te geven. De heeft een handig bankkaartformaat en past in je portefeuille”. Fysiek is de cheque te koop bij de Kapelse boek- en dagbladhandel en kan digitaal aangekocht worden via de webshop van beleefkapellen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.