Bart Brinckman aan het woord in Kalmthout


Ieder jaar organiseert de gemeente Kalmthout activiteiten op en rond de Vlaamse Feestdag. Zo kan je op zaterdag 6 juli om 15 uur komen luisteren naar Bart Brinckman. Hij verzorgt de feestrede die dit jaar doorgaat in de raadzaal van het gemeentehuis.
Bart Brinckman is een gevestigde waarde in het journalistieke landschap. Hij won in 2009 de Dexiaprijs en in 2012 de Belfiusprijs, samen met enkele collega’s, voor de beste krantenjournalistiek. In 2009 over de vorming van de regering Leterme, in 2012 over de vorming van de regering Di Rupo.
Als senior writer bij De Standaard heeft hij een goede kijk op en een duidelijke mening over wat er leeft in Vlaanderen. In de feestrede gaat hij dieper in op de actuele situatie in Vlaanderen en de uitdagingen waar we de komende tijd voor staan. 
Na de feestrede kan je napraten met een drankje erbij. Toegang is gratis, reserveren is niet nodig.
Een overzicht van alle activiteiten ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag vind je op www.kalmthoutfeest.be. Zo zijn er op donderdag 11 juli zelf twee huifkartochten door het Beekdal van de Kleine Aa. Ook die activiteit is gratis, maar je schrijf best op voorhand in.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *