Bakkerij Colson sluit de deuren

bakkerij colson
[Not a valid template]
Na bijna 30 jaar sluit bakkerij Colson (Kapelsesteenweg Mariaburg) definitief de deuren. Dinsdag 27 september was het onherroepelijk de laatste dag. Alle klanten werden getrakteerd op mini gebakjes en een drankje. Met enige fierheid werden er foto’s uit de oude doos bovengehaald.
Rudi en Katelijne kijken meer dan tevreden terug: “we hebben dit altijd met volle overgave en plezier gedaan. Alles werd intern ambachtelijk vervaardigd. Ons Frans brood en worstenbrood werden erg gegeerd, alsook krokodillen, schilpadden, sneeuwmannen in merengue, dit alles tijdens de feestdagen. 3 Jaar lang waren wij tijdens de feestdagen geopend maar dit is al lang geleden. Nu nemen we definitief afscheid van de bakkerij. Ik (Katelijne) ga bij de C.M. werken voor opvang van zieke kinderen. Rudi zal nog even zijn handen vol hebben om alle apparatuur te verwijderen, daarna zal hij beslissen over zijn toekomst. Opvolging van de bakkerij zat er niet in”.
Zelfs in de loop van de namiddag ging de telefoon om nog op het laatste moment een brood te bestellen… net op tijd want er waren er nog maar 3.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder