Atheneum Irishof Kapellen organiseert sponsorloop voor het goede doel!

 Vrijdag 5 mei 2017 organiseren de leerlingen van het 4de jaar secundair onderwijs te Atheneum Irishof Kapellen een sponsorloop ten voordele van het goede doel ‘Bring a Smile’. Dit doen ze in kader van het ‘Solidariteitsproject’ dat elk jaar weer opnieuw plaatsvindt. Hiermee wil de school meer aandacht creëren voor de kleinere lokale verenigingen die zich inzetten voor het goede doel. Op de Facebook-pagina verschijnen regelmatig updates, om zo de aandacht voor het evenement te vergroten.
Dit jaar is het verkozen goede doel ‘Bring a Smile’, een vzw die meerdere keren per jaar een Bring a Smile (BAS)-dag in ziekenhuizen of instellingen organiseert voor kinderen. Hierbij brengen BV’s de kinderen een bezoekje om een lach op hun gezicht te toveren. Op de dag van de sponsorloop zal je niet alleen mee kunnen lopen en een bijdrage kunnen leveren, maar er zullen ook verschillende randactiviteiten voorzien zijn, voor zowel grote als kleine kinderen. Iedereen is welkom en elke bijdrage is even belangrijk, de bedoeling is om met z’n allen een gezellige namiddag te beleven!
Wie alvast eens een kijkje wil nemen op de Facebook-pagina, kan deze hier vinden: facebook.com/Sponsorloop.Atheneum.Kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder