Antwerpsesteenweg onderbroken op zondag 24 oktober

KAPELLEN – Voor het plaatsen van een torenkraan zal de Antwerpsesteenweg, op zondag 24 oktober tussen 5.00 en 19.00 uur, volledig worden afgesloten voor alle verkeer tussen de ovonde en de tunnel.

Omleiding

– Voor het doorgaand verkeer vanuit Kapellen Centrum is er een omleiding via de Hoevensebaan, Antwerpse Steenweg (N114, Hoevenen) en het Klein Heiken.

– Doorgaand verkeer richting Kapellen centrum rijdt via de Lucien Bevernagestraat, de Stationsstraat en de Korte Vredestraat.

– Voetgangers en fietsers vanuit Kapellen centrum kunnen via de Frans De Peuterstraat, Eikvarenlaan en Klein Heiken de andere kant van de tunnel bereiken.

– Voetgangers en fietsers richting Kapellen centrum kunnen via de Lucien Bevernagestraat, de Stationsstraat en de Korte Vredestraat het centrum van Kapellen bereiken. 

De huidige werken op de Hoevensebaan eindigen op vrijdag 22 oktober.

De Lijn voorziet een lokale omleiding via de Koolkaai. Meer informatie vind je via www.delijn.be. 

Nutswerken Essenhoutstraat

Fluvius en Pidpa starten op maandag 25 oktober met het uitvoeren van nutswerken in de Essenhoutstraat tussen de Albertdreef en de Zandstraat.

Tijdens de werken wordt er in de Essenhoutstraat éénrichtingsverkeer ingevoerd tussen de Albertdreef en de Zandstraat in de rijrichting naar Kapellen centrum. Er wordt een lokale omleiding voorzien voor verkeer richting Ekeren en Hoevenen. 

De werken zullen ongeveer een maand duren.

De timing van wegenwerken is steeds afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij eventuele wijzigingen vind je de meest recente info via www.kapellen.be/wegenwerken

Info: balie Ruimte en Wonen via 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *