Antwerp Dog Trail in Brasschaat belooft: unieke belevenis voor hond en baasje

Atlete Ineke de Riemaecker

BRASSCHAAT – Sportievelingen die er graag op uit trekken met hun hond, smeren best hun kuiten al in voor een uniek avontuur. Op zondag 15 mei is het prachtige natuurgebied, het park van Brasschaat, de setting voor de eerste Antwerp Dog Trail.
Honden zorgen er sowieso voor dat hun baasjes regelmatig buiten komen om samen te bewegen, maar een georganiseerde loop- en wandelroute is toch iets heel unieks. Deelnemers hebben er de keuze tussen een route van 2,5, 6 en 8 km en kunnen die al lopend of al wandelend afleggen. Je hoeft dus zeker geen doorwinterd hardloper te zijn om mee te doen.

Na al het lopen en wandelen zorgen de verschillende partners van de Antwerp Dog Trail voor een stevige dosis entertainment in de Dog-village (open vanaf 11u). Ook dierenspeciaalzaak Tom&Co zal er aanwezig zijn met een stand. In dit hondenparadijs valt met de tombola “iDog” een canicross-set te winnen, inclusief leiband, harnas en heupgordel. Via deze link kunnen deelnemers zich bovendien inschrijven voor een Tom&Co goodie bag, vol lekkere snacks van premium merken zoals Appetite en Imby.

Als kers op de taart organiseert Tom&Co voor iedereen een meet&greet met atlete Ineke de Riemaecker, die ondertussen al verschillende Belgische en Europese titels verdiende binnen Canicross.

Antwerp Dog Trail, zondag 15 mei in het Park van Brasschaat, Miksebaan 10 te Brasschaat – Tickets?https://antwerpdogtrail.com/hoe-inschrijven/

copyright Antwerp Dog Trail

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.