Anouk Cerpentier uit Zandvliet kandidaat Miss Antwerpen

Anouk Cerpentier (21), afkomstig uit Zandvliet is geselecteerd om Antwerpen te vertegenwoordigen op Miss België .
“De meeste zullen mij kennen als Anouk ‘van het kapsalon’ want ik ben namelijk de stiefdochter van Mandy. Samen hebben we lange tijd in het kapsalon Nivo Coiffure (kapsalon Ivo van vroeger) gewerkt. Mandy, Ivo en ik waren de 3 musketiers. In 2009 nam Mandy het kapsalon over van ‘Den Ivo’. Toen ik 15 jaar was, hebben zij mij dan ook de kneepjes van het vak geleerd. Dit was echt iets voor mij, de babbeltjes met onze wekelijkse klantjes, creatief te werk gaan en uiteraard de goede verhalen van Ivo elke dag. Ook al zijn we geen familie, toch is Ivo dit in mijn ogen wel. Jammer genoeg heb ik in maart vorig jaar een zwaar auto ongeluk gehad op de autostrade en hierbij mijn rug gebroken. Mijn wereld is toen volledig ingestort, ik moest stoppen met wat ik het liefste deed, werken als kapster.”, vertelt Anouk


“Ondertussen zijn we meer dan een jaar verder en werk ik voor Forum Construct, een uitzendkantoor voor de bouwsector. Dit doe ik dan ook enorm graag! Op vrijdagavond vind je mij achter de toog bij Chapeau Deluxe, een danscafé dat mijn papa en Mandy hebben geopend in Beervelde”.
Nu is Anouk geselecteerd voor Miss Antwerpen voor Miss België en kan ze niet wachten om voor de volle 100% dit avontuur aan te gaan. “Mijn doel is vooral om bepaalde instanties wat in de kijker te zetten, er zijn enorm veel goede doelen waar nog te weinig aandacht voor is. Hopelijk kan ik ze op deze manier mee naar de voorgrond trekken. Ook hoop ik dat dit uiteraard een ervaring wordt, die me nog de rest van m’n leven zal bijblijven” zegt Anouk.
Je kan op haar stemmen door MA23 naar 6665 te sturen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *