Anneke Aendenboom uit Kalmthout op Internationale poppen- en berenbeurs

De 1st editie van de Internationale Poppen en Berenbeurs in Hasselt is de grootste in haar soort in België!

Van 2 tot en met 3 april 2011 worden de Grenslandhallen in Hasselt omgetoverd in een walhalla voor liefhebbers van poppen en teddyberen. Bijzondere en zeldzame antieke, oude en hedendaagse poppen en teddyberen zullen de bezoekers fascineren, bovendien zijn alle mogelijke materialen om zelf thuis aan de slag te gaan verkrijgbaar, kortom een shoppingparadijs voor verzamelaars en hobbyisten!
Bent u zelf creatief? Diverse internationaal bekende poppen en berenmaaksters geven doorlopend demonstraties en workshops en laten zien hoe je zelf een teddybeer of pop in elkaar zet, de nieuwste technieken komen aan bod. Niets is mooier dan je eerste zelfgemaakte pop of teddybeer!

Mede dankzij haar centrale ligging van Hasselt in Europa geniet deze beurs grote belangstelling uit het buitenland. Poppen en berenkunstenaars uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk komen met hun mooiste collectiestukken naar deze beurs en zullen uw hart veroveren.
Bent u nieuwsgierig geworden en komt u voor de eerste keer een kijkje nemen, let dan wel op u zult betoverd worden! Niemand verlaat deze beurs zonder een tas en een glinstering in de ogen. Kom naar deze  gezellige beurs en verwonder U, geef U over aan deze boeiende wereld van poppen en teddyberen. Het is immers speelgoed voor volwassenen.
Ook als u wat verder weg woont is het zeer de moeite waard om hier een dagje voor uit te trekken, overigens is de beurs ook vermakelijk voor niet-verzamelaars.
Vanuit diverse locaties in België kunnen belangstellenden zich naar Hasselt laten vervoeren met een luxe touringcar, kijk voor meer informatie op www.niesjewolters.nl
Openingstijden: zaterdag 2 en zondag 3 april van 11.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijs: € 8,-
Locatie: Grenslandhallen, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, België www.grenslandhallen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *