Andersvaliden genoten van muzikale namiddag te Stabroek


Vrijdag 17 juni beleefden 180 andersvaliden een fantastische namiddag in de feesttent die opgesteld staat op de terreinen van de Vluchtheuvel .  VZW Rotonde had de ontspanningsnamiddag  ingericht en nodigde hiervoor  de residenten van de tehuizen  De Sterre, De Vluchtheuvel, Wag, Olo, Leef Ranst, De 4 Notelaars , Het Gielsbos, De Boomgaard, Terninck en Clara Fey uit.

Omstreeks 14 uur openden gastheren Paul van Hoydonck en Wim Quirynen de show. Samen presenteerde het komische duo, met grappen en muziek in hun eigen stijl, en animeerden de mindervaliden.

Een gevarieerde show gaande van een “sjoepapke” tot optredens van Hollywoodsterren vulde de namiddag. Er waren gastoptredens van o.a. André Van Duin en Mister Ben Buitenbeen.  De aanwezigen zongen uit volle borst de Nederlandstalige hits mee. Kortom het werd een plezante namiddag vol humor en muzikale noten.

Zomerfeesten

Nu zondag, 19 juni hebben de Zomerfeesten van de Vluchtheuvel aan het Laageind te Stabroek plaats.  De Koninklijke Fanfare Verbroedering tekent weer present en zal om 15 uur de namiddag muzikaal opluisteren. Verder kan je kennismaken met werken van de bewoners, kan je smullen van lekkere fritjes en ijs en kan je je kans wagen aan het lootkraam. Iedereen van harte welkom!


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *