Afrit R2 komende van A12 afgesloten in weekend 8 mei

In het weekend van 8 mei is de afrit voor verkeer komende van de A12 aan de beurt. Van vrijdagavond 7 mei om 20u tot maandagochtend 10 mei om 5u is de afrit afgesloten. Op de Scheldelaan zelf nemen we ter hoogte van het complex de rijstroken richting Nederland in. Het noord-zuidverkeer kan de werken passeren over één rijstrook in elke richting op de weghelft richting Antwerpen (via een doorsteek in de middenberm).

Het verkeer naar de Scheldelaan dat normaal via Lillo rijdt, moet tijdens dit weekend omrijden via de A12 naar het op- en afrittencomplex Zandvliet (11).


Boven: verkeerssituatie van zaterdagochtend 8 mei om 5u tot ten laatste maandagochtend 10 mei om 5u.

De afsluiting van de afrit Lillo (R2) komende van Beveren is voorzien tijdens het weekend van 29 en 30 mei. Meer info hierover verneem je in een volgende nieuwsbrief.

Rampoefening Liefkenshoektunnel in nacht vrijdag op zaterdag
Tijdens de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 mei, vindt er ook een rampoefening in de Liefkenshoektunnel. Hierdoor is de Liefkenshoektunnel afgesloten in beide richtingen. Omdat ook de afrit Lillo is afgesloten, wordt de R2 in de richting van Gent (inclusief de Tijsmanstunnel) al vanaf op- en afrittencomplex Kanaaldok afgesloten.
Deze afsluiting duurt van vrijdagavond 20u tot ten laatste zaterdagochtend 5u.


Verkeer naar linkeroever moet tijdens deze nacht omrijden via de A12 en R1.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *