Aangepast programma WinterWakker

EKEREN – Door de verstrengde coronamaatregelen is het district Ekeren genoodzaakt het programma van WinterWakker bij te sturen. Enkele activiteiten zijn jammer genoeg afgelast. Maar onder het motto ‘verspreid warmte, niet het virus’ kan een groot deel van de geplande activiteiten op een veilige manier georganiseerd worden.

Gezien het stijgende aantal besmettingen en de verstrengde maatregelen besliste het districtsbestuur met spijt in het hart, maar solidair met het zorgpersoneel, de stad en de buurdistricten, om de kerstmarkt op 11 december te annuleren. Op diezelfde dag kunnen ook de optredens van de C-Koren, Circusdrome en WINTERWAK@TAQUE niet doorgaan.

Wel is er ook positief nieuws: alle andere activiteiten van WinterWakker kunnen wel plaatsvinden. Hieronder vindt U een opsomming:

  • WINTERWAKKER | PASSA IL TEMPO: Magisch vuurtheater door Sprookjes Enzo op donderdag 9 december om 20 uur op het Kristus-Koningplein. Covid Safe Ticket scan en mondmasker verplicht vanaf 10 jaar. Zittend publiek (staand mag als de afstand van 1,5 gegarandeerd wordt) – gratis toegang, reservatie niet verplicht
  • RADIO OORWOOD: Kinderconcert voor grote en kleine kinderen op zaterdag 11 december om 14 uur in de Akerzaal. Covid Safe Ticket scan en mondmasker verplicht vanaf 10 jaar, zittend publiek
  • THE COVRETTES: Sfeervolle 50’s swing op zaterdag 11 december tussen 16 en 18 uur in de Akerzaal. Covid Safe Ticket scan en mondmasker verplicht vanaf 10 jaar bij niet neerzitten. Caféopstelling (tafels van 6 of per gezin)
  • MARSMANNEN MET HONGER: Buitenaards leuke liedjes op zaterdag 11 december tussen 13 en 18 uur in OLV Lourdesinstituut. Covid Safe Ticket scan en mondmasker verplicht vanaf 10 jaar, zittend publiek.
  • OUD LAND: Theaterwandeling door de Brokkenmakers op zaterdag 11 en zondag 12 december om 14 uur in de Oude Landen (samenkomst aan kasteel Veltwijck)

Naast het vertrouwde WinterWakker zijn er ook dit jaar winteractiviteiten van 252 cc, bib Driehoek en de vele Ekerse verenigingen. Het district bundelde alles in de campagne Winter in Ekeren. De brochure hiervan viel ondertussen bij elke Ekerenaar in de brievenbus. Via de verenigingen vernemen we dat er nog o.a. concerten worden afgelast. Het is dus aanbevolen de evenementen en activiteiten online te checken voor (eventuele) wijzigingen door covid op ekeren.be, 252cc.be of uitinvlaanderen.be.

copyright: district Ekeren

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder