Aaah gaat ge op familiebezoek?

oude gans dierentuin


Dit alomgekende grapje hoorden de leden van de oude gans, bij de start van de grote vakantie, toch wel enkele keren passeren.
De jaarlijkse uitstap was dit jaar echter een dagje Zoo van Antwerpen. Het merendeel van de leden kwam tezamen in het lokaal De Koerel om aldaar de bus naar de stad te kunnen nemen en om zo tegen 10h00 onder een stralende zon de “zoo-logie” te betreden.
De leden die zin hadden konden tijdens het bezoek aan de dierentuin een quiz invullen die bestond uit een vragenlijst met zowel opzoekingsvragen, foto-opdrachten en meerkeuzevragen, deze quiz was door de vereniging zelf voorzien.
Uit de ingevulde lijsten die terug zijn binnengebracht werd midden juli een winnaar gekozen welke een waardebon won om te gaan tafelen in “Restaurant Grand café Kadinsky”  te kapellen.
Doordat het zo’n schitterend weer was hadden de bezoekers het geluk om zo goed als alle dieren te kunnen bewonderen waaronder zelfs de struisvogels die in het nieuwe onderkomen huisvesten, maar door de stress niet altijd te zien zijn.
Door het warme weer begonnen zelfs enkele leden te hallucineren bij het apenverblijf?
Deze verwarde personen dachten een aap voor het glas te zien en een aap achter het glas… uiteraard gezichtsbedrog wat uiteindelijk tot hilarische taferelen zorgde.
Ook op de foto met bekende Vlamingen was die dag geen probleem. Zo was Ketnet aanwezig om enkele programma’s in te blikken met presentator Niels Destadsbader.
Het gekke was dat de moeders net iets meer interesse hadden dan de kinderen om mee op de foto te gaan met de bekende Vlaming… of is dit niet gek?
Na een leuke, warme en drukke wandeling in de dierentuin sloten nog enkele leden af met een gezellig etentje bij de Raf in “De Leeuw van Vlaanderen”. Onder het mom van “we pakken er nog ene” besloten de afzakkers te klinken op een zeer geslaagde activiteit!!
foto: enkele aanwezige leden in de Zoo van Antwerpen
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *