VK Geel Zwart 89 speelt gelijk tegen FC De Jongeren

Wat als een gemakkelijke wedstrijd zou worden voor GZ89, op 29 oktober  draaide in de 1ste helft helemaal anders uit. Essentiële voetbalregels werden aan de laars gelapt en iedereen speelde als een kip zonder kop. Er was totaal geen lijn te trekken in het spel en daar profiteerde de thuisploeg van. Met de rust stond de score dan ook 3-0 in het voordeel van de jongeren. In de 4de min. een corner waarbij aan de 2de paal een speler volledig ongedekt stond die de bal te gemakkelijk achteruit kon leggen zodat binnen leggen een fluitje van een cent was. Het 2de doelpunt ( 20ste min. ) was pech, een afgeweken bal belandde in doel, niets aan te doen. Het 3de doelpunt viel in de 30ste min. een voorzet over links ging naar de 2de paal en ook daar stond een speler helemaal alleen zodat hij met de vingers in de neus kon binnen koppen.
Na de rust een volledig ander beeld, GZ89 was dominant en kwam meer en meer in de wedstrijd. Ook hier viel het 1ste doelpunt in de 4de min. een voorzet over rechts kon mooi binnen gekopt worden door Noens R. 10 min. later was het weer Noens die de 3-2 op het bord zette, voor de neus van de keeper kon hij de bal nog toucheren zodat hij tekende voor zijn 2de goal van de dag. Enkele minuten later kon noens zijn 3de van de dag optekenen. Alleen voor de keeper maar helaas liep de bal langs de verkeerde kant van de paal het terrein uit. Noens heeft toch maar eens bewezen dat hij GZ89 nog vele diensten kan bewijzen. Het aanval voetbal van GZ89 kende een 3de succes in de 24ste min. Alles begon met een uitworp, de bal werd hierna richting grote rechthoek getrapt waar Braspennincx Jurgen de bal gelijk op de slof nam met een prachtig doelpunt tot gevolg. 3 – 3.
Toch leek de wedstrijd nog niet gespeeld daar de thuisploeg ook enkele keren de neus aan het venster stak. Gelukkig kende zij iets minder succes in de afwerking  dan GZ89. Voor de scheids was het geen gemakkelijke wedstrijd alhoewel er vrij sportief gespeeld werd. Hij trok niet minder dan 6 gele kaarten en één rode en eerlijk gezegd de reden daarvoor was niet altijd duidelijk zodat bij sommige spelers het potje weleens overkookte. Wijselijk blies hij deze wedstrijd 5 min. vroeger af dan mocht zijn om verdere escalatie te vermijden. GZ89 verliest hier 2 punten en hopelijk staan zij de volgende wedstrijd van in het begin geconcentreerd op het veld.

Zaterdag 5 november geen wedstrijd maar wel op 12 november en dit tegen FC Centrum aan de kazerne op de Luchtbal en dit om 14uur.