Tien burgemeesters uit de regio op rollen

burgemeesters
Donderdagavond beleefde Zwijndrechtse sportpresentator Flor Van de Velde in Nieuwmoer een unieke avond. Hij mocht daar niet alleen de vermaarde speaker René Vermeiren en de renners Kevin Pauwels en Jim Aernouts aankondigen, maar ook niet minder dan tien burgemeesters uit de Polder en Noorderkempen. Zij waren in de buurt in congres en de Kalmthoutse burgemeester Lucas Jacobs bracht zijn collega’s mee naar de Driedaagse op rollen die in een realisatie zit van Rony Van de Vijver, de ex-beroepsrenner uit Bazel. De presentatie nam Flor voor zijn rekening.
Acht burgemeesters reden er een ploegkoers van twee ronden van 400 meter, gewonnen door de ploeg Brecht – Schilde. Daarna  won de plaatselijke Lucas Jacobs een uitdaging in een sprint over 400 m  tegen zijn collega Harry Hendrickx van Malle.
Op de foto vlnr: op groen: Luc Van Hove (Zandhoven) met  Rik Frans (Stabroek), op wit: Lode Hofmans (Ranst) met Gaston Van Tichelt (Essen),  tussen in Lucas Jacobs (Kalmthout), op rood: Luc Aerts (Brecht) met Dirk Bauwens (Schilde), tusenin: Harry Hendrickx (Malle) en op geel: Maarten De Veuster (Schoten) met Liesbeth Verstreken (Zoersel)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *