VK GEEL-ZWART 89 – FC DE 7de HEMEL 1-1

Na de vele afgeschafte wedstrijden eindelijk weer voetbal en dit betrof  een uitgestelde wedstrijd van 13-11-2010. Eindelijk heeft GZ89 nog eens een puntje kunnen pakken en het was zeker niet onverdiend. Al in de 6de min. kroop GZ89 op voorsprong via een mooie aanval over de linkse flank. Braspenninckx Johan speelde Van Dorst aan die op zijn beurt de ganse flank afliep en kon besluiten met een perfecte voorzet. Voor de goal wachtte zowel Noens als Claessens Wolf en het was deze laatste die vrij simpel de bal in doel kon werken. Een mooier begin kon men zich niet dromen.
Dit was het moment voor de 7de Hemel om wakker te schieten en dat deden ze ook. Op 10 min. tijd konden zij enkele keren door de verdediging glippen en dit moest eens slecht aflopen en dat gebeurde ook. In de 16de min. een doorsteekpas door de verdediging en via randje buitenspel kon de speler alleen oprukken naar doel en rustig afwerken. GZ89 was gewaarschuwd. De resterende tijd van de 1ste helft ging gelijk op met geen noemenswaardige gebeurtenissen. De rust werd dan ook ingegaan met 1-1. Na de pauze was GZ89 de betere met toch wel de kansen om uit te lopen maar een goede keeper en dat tikkeltje persoonlijk zijn en eigen succes nastreven belette dat er gescoord kon worden. Daar zal aan gewerkt moeten worden tenslotte speelt men voetbal met meer dan één persoon. Verder kon ook de tegenstrever niet aan een doelpunt komen zodat een gelijkspel de punten deed verdelen. Hopelijk zet GZ89 deze puntenwinst door zodat zij zich kunnen omhoog verplaatsen in het klassement. Dit kan 15 januari al en dit op de terreinen Ponderosa om 15uur. De tegenstrever is dan FC De Oude Withoef uit Kalmthout de 2de geklasseerde.