Kerstfeest bij OKRA Hoevenen

Het werd een gezellig kerstfeest in de Oude Brouwerij te Hoevenen

HOEVENEN – Op donderdag 15 december 2022 een tiental dagen vroeger dan de eigenlijke feestdag vierden OKRA Hoevenen met een zestigtal leden hun kerstfeest in het plaatselijke restaurant de Oude Brouwerij.
Alle deelnemende leden werden ontvangen met een glaasje Cava of fruitsap. Voorzitter Leo Cruysweegs heette iedereen van harte welkom, want het was toch weeral een poos geleden dat we elkander nog hadden gezien en gelukkig was Corona nu “voorlopig” toch, nu nog ver weg.
Leo vertelde ook wat er nog op het feestprogramma stond en waar we ons nog aan konden verwachten, hij vroeg ook of iedereen nog wist wat het kerstmenu was, voor hen die het vergeten waren las hij het menu nog even voor, zeer belangrijk want we wilden allen samen nog eens lekker eten en ten volle van deze gelegenheid genieten.
Na enkele jaren zonder animatie of ander vermaak door de alom gekende omstandigheden kon het nu toch weer.
Het feest werd ditmaal opgevrolijkt door het Nederlandse muzikale Duo Marco en Wilma Massar-Akkermans. Zij wonen in St. Willebrord Nederland, en zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd.
Samen hebben zij nog bij andere muziekbands gespeeld zoals o.a. “Renegate” en “Bare Essentials”, maar sinds 2022 gaan ze nu samen verder als Duo genaamd: “Two of A Kind”.
Het was een gezellige namiddag en er werd veel gedanst op de mooie muziek van een wel zeer goed Duo.

Het Nederlandse muzikale Duo Marco en Wilma Massar-Akkermans.

Zangeres Wilma danste zelfs al zingend met de Linedansers in het gezelschap of tijdens de polonaise.
Na het lekkere kerstmaal was het werken geblazen voor enkel dames van het bestuur, zij verkochten de lotjes voor de gebruikelijke tombola die Julienne weer vakkundig in elkaar had gestoken en had voorzien van vele mooie prijzen.
Lang konden we na het feest niet blijven hangen, we moesten de zaal verlaten want die moest terug in gereedheid gebracht worden voor een avondfeest.
Maar niet getreurd, we hadden nog eens een heel mooi kerstfeest.
Wauters Louis

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *