Win kaarten voor Bluesavond in ’t Kerkske bij KAS

Op vrijdag 12 november komt de Italiaanse mondharmonica-virtuoos Fabrizio Poggi op uitnodiging van KAS naar ’t Kerkske te Kapellen. Vooraf is er folk-blues zanger Dries.

Dries maakte naam en faam met zijn rauwe folk en bluessongs. In september bracht Dries zijn tweede album “Soothing Green” uit, niet toevallig met een concert in Muziekcentrum Dranouter waar Dries al enkele jaren kind aan huis is. De singer-songwriter mag ondertussen grote namen als Roland en de Amerikaanse bluesman Guy Davis tot zijn fans rekenen. Voor KAS is Dries de ideale ‘antipasti’ in dit dubbelconcert.
Zanger en harmonicaspeler Fabrizio Poggi werkte samen met de allergrootste muzikanten ter wereld, waaronder Robert Plant (Led Zeppelin), Steve Cropper (Booker T & The MG’s) en the original Blues Brothers Band, om er maar enkele te noemen.
Met “Mercy” leverde Fabrizio Poggi in 2008 het beste Italiaanse bluesalbum van het jaar af. “Ik realiseerde me dat spirituals zingen mijn manier was om in contact te blijven met wat ik ‘de hemel’ noem. Net zoals Afrikaanse slaven in Amerika, zijn spirituals en muziek in het algemeen, mijn sleutel om te overleven in deze harde wereld”, vertelde Poggi bij het uitbrengen van zijn 12de album. Met zijn band “Chicken Mambo” werd Fabrizio in 1995 door platenhuis Sony uitgenodigd aan de hommage voor Bruce Springsteen, “For You” met hun versie van “Nebraska.
In 2018 werd Poggi genomineerd voor een Grammy Award voor het beste traditionele bluesalbum van het jaar. Dit jaar verscheen “Hope”, een samenwerking met Enrico Pesce
Op het KAS-podium wordt Fabrizio Poggi begeleid door: Martine de Kok: piano en accordeon Filip Vandebril (bas), Gianni Marzo (gitaren) en Katleen Scheir (zang en percussie). 

Het optreden vindt plaats op vrijdag 12 november, aanvang 20.20 uur, in zaal ’t Kerkske, Kapelsestraat 182 te 2950 Kapellen (ruime parking)

tickets: 18.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 15.00 euro

Voor info en tickets terecht op www.kasattenhoven.be

©hugo lefevre

Wij mogen van KAS 2 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 8 november naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *