9de off road duathlon Lopersgroep Putte.

Zondag 4 maart vindt voor de 9de keer de off road duathlon plaats aan de camping de Watertoren in Berendrecht, ten noorden van Antwerpen. De inschrijvingen zijn reeds open van begin december. Op 26 februari lopen de voorinschrijvingen af. Nadien kan je voor zowel de korte afstand, de kids en de lange afstand die zondag nog ingeschreven worden.
De Bikeaholic Offroad Duathlon vindt plaats in een van de mooiste MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen. Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen. Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren. Deze locatie is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12).
Deze duathlon is kenmerkend dat ze voor de volle 100% off road is. Een duathlon bestaat uit een loopgedeelte – een MTB fietsgedeelte en word terug afgesloten met een loop gedeelte. Je kan de korte en lange afstand ofwel solo meedoen, alsook in duo ( 1 loper en 1 fietser). We voorzien voor elke deelnemer een attentie, alsook zijn er verschillende podia voor de winnaars in verschillende categorieën, alsook voor duo–dames.
Programma :
11u00 Start korte afstand 2-11-2
12u45 start KIDS 0.6 – 3.5 – 0.6
14u00 start lange afstand 4-22-4
Meer info op www.lopersgroepputte.be/duathlon

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *