53ste Polderfeesten & 24ste Jaar- en Feestmarkt te Prosperpolder


Zondag 2 september 2018 is het weer jaarmarkt in Prosperpolder, niet zomaar een jaarmarkt, de grootste en mooiste van het Waasland!
De eerste zondag van september staat het idyllische polderdorp Prosperpolder op zijn kop. Van heinde en verre stroomt het volk, als door een magneet aangetrokken, naar de dorpskern van dit uniek mooie polderdorp. Op die dag groeit de bevolking van enkele tientallen Prosperpoldernaars aan tot enkele duizenden.
Reden voor deze bevolkingsexplosie is de traditionele jaarmarkt van Prosperpolder. Verspreid over ons mooie polderdorp, kan je vanaf 11 u genieten van volgende activiteiten: Gewestelijke prijskamp voor paarden, pony’s en hoornvee met de verkiezing van “de schoonste koe en paard van de streek”. Tentoonstelling verschillende geiten – en schapenrassen. Tentoonstelling Belgische Konijnenrassen en neerhofdieren.
Ganzenrijderswedstrijd
De 14de Ganzenrijderswedstrijd van de Polder vindt er plaats. Er zijn behendigheidsproeven met tractoren & demonstraties met oude tractoren en optredens van verschillende muziek bands. Er is gratis kinderanimatie, kinderdorp, kindergrime, oude volksspelen, Vaardemonstraties door modelbouwvereniging Zuid-Zuidwest, Gratis Springkastelen, slide en zweefmolentje en ezelritjes
Op de uitgebreide zondagsmarkt vind je gezellige kraampjes, oude ambachten en tractoren en is er een Tentoonstelling landbouwmachines en voertuigen. Eetfestijn in een uniek groen kader van de Polder (Mosselen & Steak – Frieten ) Demonstraties schapen drijven. Degustatie Prosperbier en zoveel meer… poldersfeer! Diverse eet en snoepkramen….
Geen enkel reden is goed genoeg om dit unieke spektakel te moeten missen. Daarom iedereen op post op: Zondag 2 september 2018 in de dorpskern van Prosperpolder voor de 24° jaarmarkt in onze mooie Polder.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder