Schitterende tentoonstelling Eric De Vree nog tot zondag 24 april

Eric-De-Vree-geeft-uitleg
 
De tentoonstelling van Eric De Vree “Kleurend licht” in het kasteel Ravenhof te Putte is een succes. Er kwamen de afgelopen twee weekends al veel geïnteresseerde kijkers en kopers zijn werken bewonderen.  De expositie is een orgelpunt na meerdere jaren intensieve studie en werk naar licht, kleur en textuur in het hedendaags landschap. Eric’s  grote inspiratiebron vindt hij in de directe omgeving. Het Reigers- en Moretusbos zijn vaak het uitgangspunt voor zijn taferelen. Het zijn geen fotografische overnames maar een eigen interpretatie van de werkelijkheid. Op de foto geeft Eric zelf een woordje uitleg bij de Gloriette die hij geschilderd heeft en die ook buiten vlakbij de tentoonstellingsruimte van het Ravenhof te bewonderen is.
De blijvende passie voor stilleven is ruim vertegenwoordigd in het Ravenhof. Er wordt een voorproefje gegeven van een aankomende stilleven tentoonstelling, die zal plaatsvinden in het voorjaar van 2017 in Brasschaat.
De tentoonstelling “Kleurend licht” 30 jaar passie van Eric De Vree loopt nog tot zondag 24 april. Te bezichtigen: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur.
Voor info: tel. 0032 494 42 10 36

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *