3e 0ff-road-duathlon van Lopersgroep Putte.

Zondag 4 maart organiseert Lopersgroep Putte in Berendrecht voor de derde maal een recreatieve Off-Road-Duathlon. Op de terreinen en in de omliggende bossen van Camping De Watertoren te Berendrecht zullen tientallen atleten het beste van zichzelf geven in een wedstrijd die van bij de eerste editie bijzonder veel bijval kent in het duathlonmillieu.
Een Off-road- of winterduathlon is een wedstrijd waarbij de deelnemers eerst een bepaalde afstand (veld)lopen, vervolgens een MTB-traject afwerken en terug eindigen met een loopproef. De wedstrijden kunnen zowel individueel als in duo afgewerkt worden.
De organisatie voorziet drie onderdelen. De Discovery of korte afstand (1,8 km Lopen / 11 Km MTB / 1,8 km Lopen), De Kidsrun (400m / 1 km / 400 m) en de Adventure of lange afstand voor de liefhebbers van het zwaardere werk (3,6 km/22 km/3,6 km).
Net zoals bij de vorige edities liep het storm op de startbewijzen van de Adventure Duathlon. In geen tijd waren deze de deur uit. Deze reeks pakt dan ook uit met een mooi deelnemers veld. Atleten zoals Jim Thijs, Jeray Luxem, Silke Baumer, zullen aan de start komen.
Recreanten die ook eens willen kennis maken met deze discipline kunnen nog steeds inschrijven voor de korte afstand (start 11.30 u).
Gratis inkom voor supporters en sympathisanten.

Meer info op : www.lopersgroepputte.be/off-road-duathlon
.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *