3de editie Kersthappening PLEIN70 te Putte

PUTTE – Op zaterdag 9 december pakt PLEIN70 weer uit met een leuke kersthappening. Editie 3 staat klaar om weer een fantastische editie te worden.

Dit jaar pakken we het iets anders aan. De kerstmarkt verplaatsen we van de kerk in Putte naar het Douaneplein, net op de grens van Stabroek, Kapellen en Woensdrecht (NL).

“We willen hierbij graag een verbinding spelen tussen de 3 gemeentes en zo de banden met onze NL buren verder aan te halen. Na de organisatie 775jaar Putte was dat weer een beetje verwaterd.Nieuw in dit concept, is dat we heel veel vragen kregen van de lokale middenstanders op de grens. Zo zouden de handelaars, maar ook de lokale horecazaken rond het plein uitpakken met de nodige kerstanimatie zoals standjes en kerst optredens in en rond hun horeca gelegenheden”, zegt Peter Vanalme.

Plein70 zorgt voor de nodige sfeer op het plein zelf, tussen 15h en 20h. Daarna neemt de horeca het over.

Voor een heuse kerstsfeer met de nodige foodtrucs, kindergrime en aangename gesprekken aan de warme vuurtjes moet je zaterdag naar het Douaneplein in Stabroek komen.

Wie weet krijgen we ook wel hoog bezoek met leuke attenties voor de kleinsten. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder